Celulita.ro is for sale.
Contact us

Tehnici pentru masajul anticelulitic realizat acasa

 

Desi se mai intampla sa fie hulit pe diverse canale comunicationale, masajul anticelulitic ramane una dintre cele mai bune metode anticelulitice. Masajul anticelulitic are cateva dezavantaje daca il faci la salon uneori si asta numai din cauza persoanelor care il practica.

Da, pe langa a fi mult mai scump, masajul anticelulitic facut si cu o anumita tehnica pentru a da rezultate. Asa ca, decat sa risti mai bine incerci chiar tu sa te masezi impotriva celulitei asa cum stii mai bine. Iti voi oferi cateva sfaturi pentru un masaj anticelulitic eficient.

Tehnici de masaj anticelulitic pentru acasa

Beneficiile exercitiilor fizice au fost discutate de foarte multe ori, insa adevarul este ca uneori ele nu pot cuprinde toate zonele delicate in care femeile fac celulita. De exemplu, partea interioara a genunchiului sau chiar si problematicele coapse sunt doua dintre partile corpului feminin care sunt cel mai greu de sculptat.

Influentele masajului anticelulitic asupra organismului se explica in buna masura prin actiunea directa asupra straturilor superficiale ale corpului. Cu ajutorul acestui masaj se stimuleaza supletea si elasticitatea pielii si a tesuturilor subcutanate si se activeaza circulatia sangelui.

Trebuie sa tii insa cont de faptul ca masajul anticelulitic nu este un masaj de relaxare - se actioneaza insistent, uneori chiar dureros, asupra zonelor afectate de celulita.

Rezultate garantate cu masajul anticelulitic

  • Netezirea si indreptarea pielii
  • Miscorarea circumferintei corporale si accelerarea disparitiei grasimilor suplimentare. Acest efect se masoara in centimetri
  • Diminuarea si disparitia celulitei
  • Tratarea eficienta a celulite si vergeturilor
  • Dezintoxicare intensiva a organismului
  • Slabire, scaderea in centimetri
  • Intensificarea circulatiei sanguine
  • Inlaturarea depunerilor minerale suplimentare

De cate ori sa fac masaj anticelulitic saptamanal?

Masajul este indicat sa fie aplicat constant, zilnic, pe cat posibil la aceeasi ora, alaturi de un regim de viata adecvat: dieta corespunzatoare si activitati fizice regulate.

  • Pentru celulita in stadiul I, este indicat cel putin o data pe saptamana masajul anticelulitic
  • Pentru celulita in stadiul II, este indicat de cel putin 3 ori pe saptamana
  • Pentru celulita in stadiul III, este indicat de cel putin 4 ori pe saptamana
  • Si in fine, pentru celulita in stadiul avansat este indicat zilnic

Masajul anticelulitic, insa, te poate ajuta in acest sens. Trebuie doar sa inveti tehnicile potrivite, care nu sunt deloc complicate.

Cum fac masajul anticelulitic acasa?

Iata pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a te rasfata singura cu un masaj ca la carte:

  1. Preparare: aplica ulei, incepand de la talpi pana la genunchi si miscandu-te in sus, pentru a incuraja circulatia in vasele de sange periferice si in capilare.
  2. Masaj prin ciupire: ciupeste zonele restranse cu celulita cu ajutorul degetelor si zonele mai mari (solduri, coapse sau stomac) cu ajutorul palmei. Acesta este un masaj care consta in stransoarea, apoi ridicarea pielii, similar cu framantarea aluatului.
  3. Masaj cu pumnii: foloseste pumnii pentru a presa zonele afectate de celulita, cu toata puterea (sau "ura") de care esti capabila. Prin presare destul de puternica, poti ajuta la distrugerea depozitelor de grasime, iar metabolismului ii va fi mai usor sa scape de ele in mod natural.
  4. Masajul in "S": aceasta tehnica de masaj anticelulitic consta in apucarea unei portiuni largi de piele cu ambele maini, avand grija ca degetele mari sa fie indreptate unul spre celalalt. Trage pielea cu ambele maini, in directii opuse, strangand carnea astfel incat sa capete aspectul literei "S".
  5. Masaj prin rasucire: relaxeaza-ti muschii, apuca portiuni mari de piele cu ambele maini si rasuceste-le, ca atunci cand vrei sa storci un prosop. Acest tip de masaj se foloseste in zona coapselor si a soldurilor.
  6. Incheierea sesiunii de masaj: termina masajul zilnic cu o miscare ca in pasul 1, incepand de jos in sus, apasand cat mai tare. Astfel, stimulezi iar circulatia si sistemul limfatic, ajutandu-te sa scapi de depozitele de grasime.

Cu ajutorul acestor tehnici simple de masaj anticelulitic si, bineinteles, a unui stil de viata sanatos si activ, vei putea scapa de aspectul de coaja de portocala, pe care toate femeile il detesta.



Articole asemanatoare despre celulita:
 
Periajul uscat ca remediu anticelulitic

De cand a fost lansata teoria conform careia celulita este o afectiune a pielii, tot felul de experti, o multime de firme de produse de ingrijire a corpului, producatori de suplimente, ...

 
Ingrediente naturale si eficiente din ...

Stiu ca de multe ori datul cu crema poate fi o corvoada, iar un masaj este cu atat mai putin atragator. Totusi, daca punem in balanta beneficiile pe care un masaj (in special masajul ...

 
Cele mai bun uleiuri pentru masajul ...

Celulita afecteaza si enerveaza aproape toate femeile din lume. Partea buna e ca cercetari pe aceasta tema se fac incontinuu si deja exista multe metode de eliminare a celulitei. Prima si ...


Ai o intrebare despre celulita?

sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Celulita reprezinta un depozit de grasime ce cauzeaza denivelari la nivelul pielii si un aspect neplacut al acesteia cunoscut si precum "coaja de portcoala". Instalarea celulitei se produce la nivelul abdomenului, coapselor si feselor, in special la femeile aflate dupa varsta pubertatii, din cauza structurii pielii si a schimbarilor hormonale. Tratata din timp celulita poate fi eliminata. Afla cum pe site-ul Celulita.ro!

Dr. Marian Vornicu

vezi tratamente medicale!
afla remediile naturiste!